03/01/2011

saye jumpa rumah saye.. yeahh!


cuti saya sudah habis

maka ....

saya harus meninggalkan rumah saya

dan...

pulang ke tempat di mana saya harus pulang...

tapi ...

saya rindu rumah saya....

maka....

saya pun cari rumah saya....




mane ni? mane ni!?!!!




tu dia.. ...!!!



oyeahhh...!!!!



trimas encik google map...
kerana anda, saya jumpe rumah saye...!
(bangge)


p/s: xde keje rase nak balik rumah balik... :(

10 comments:

cik ungu said...

ngeh3. aku penah google earth rumah sendiri, pastu nampak mak aku melambai-lambai kat aku dari tingkap bilik die.hebat tak?

Aoi@riena said...

hahaha... hebat gile google earth ko tu ye.... terpercayenye aku.....

ASaDa RyutaRo said...

waaa.. dahsyat. rumah dapat d google.. hahaha..

Aoi@riena said...

haha.. ni kes rindu umah sgt..

shapoji said...

dahntahu rumah kau kat mane , buleh lah aku serang rumah kau nanti...

n@jwamz said...

haha klako:) i pun nak cari umah i..
mintak tlg encek google:)

Aoi@riena said...

shapoji --> hahaha... ko nk serang dr udara ke... abisla umah aku weh.. ishh..

Aoi@riena said...

n@jwamz --> boleh2. encik google pasti bantu... semoga ketemu.. hehe ;P

Pembawa_Wacana said...

Haha.....ni kes siyes ni xde keje..

Aoi@riena said...

pembawa_wacana --> haha.. mmg pun... xdak keje.. ;P

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...