23/12/2010

ape ni hah..!!!

Credit to shafiq

Gile packed haaaa....Terkedu tak terkata.
...................................................

Kepada miz dai (kalau ko perasan entry ni, harap ko perasan kerana inilah bukti
pembelian),

Aku harap kelas petang jumaat sehari before hari bersejarah ko tu, aku bleh skip… (hahaha)… kalau berjaya meng’skip’kan diri, maka, nantikan aku di hari pertunangan mu.. (cewah)

Kalau nasib tak menyebelahi diri, aku mintak maap in advance..
:(

3 comments:

baincardin said...

mmg pack gle! ^_^'

**Jom 'belasah Part 5' plak! ^_^

I ♥ Apple said...

ouh..sedihnye...
ak mharapkan kehadiran mu di hari pertunangan ku..
(ayat skema)

Aoi@riena said...

jon~ aku pon mgharapkan kehadiranku di pertunangan mu (haha)
kalau xde arang yg melintas di jln (kata lain bg aral melintang)

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...