05/01/2011

The loss of unborn baby :(



Dengan dukacitanya saye memaklumkan
my oldest bro just lose his unborn baby :(
maybe sebab accident hari tu ...
still takde rezeki to have his 1st baby with his new wife.
(dengan his ex-wife dah ada 2 sons + step daughter dengan new wife = 3 kids)
so, takde rezeki to have his 4th child.
(ayat atas cam tunggang terbalik la.. biar la.)

Ingatkan tahun ni dapat two babies tapi kusangkakan panas hingga ke petang rupanya hujan di tengah hari (ok.. yg ni sangat la over 'cliche'nye...)
takde rezeki nak dapat dua babies.. dapat sorang pun takpe.
semoga kakak ipar aku lagi sorang yang tengah pregnant jugak (my third bro's wife) akan selamat melahirkan new baby tahun ni. amin~

sekian,

trimas...

4 comments:

shapoji said...

sory nak tye, abg awak bercerai ker dulu rina....
dah takde rezeki nak buat camner kan...

Aoi@riena said...

aah..ngn x wife xde jodoh..tu citer lame.. dah bahagia dah skrg..(eceh)

tu la.. xde rzeki nk dpt 2 baby taun ni.. tapi InsyaAllah dpt sorg...

Fatihah nasiha said...

wah tajuk entry tu.. igtkan ape td. hehe

Aoi@riena said...

tehah, betol la kan.. tp bukan babyku tp baby abgku... huhu~~

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...