03/11/2010

~ Tribute to you ~

Babe...
walaupun ko menggedik
(ngahaha... mula2 dah ngutuk... rilex.. belum abis tulis...)


*kalo ko tak ske gambo ni, nanti aku tukar... ngehehehehe

sebabkan menggedik tu la..bila ngan ko je la, aku cakap bebanyak sesuka hati aku..
bila ngan ko je la, sume benda aku nak citer... takde la nak keep something inside..
ngan ko je la aku cakap non-stop..
ngan ko je la aku jadi cam bullet train...
ngan ko je la aku jadi gila..
.(cam ko gak...).
sebab ko je la willing dengar aku bebel sampai abis...
sebab ko je la yang akan bagi respon baek punya...(xde la duk ignore cam aku tak wujud even though aku bebel 10 hari 10 malam.. cam most of 'that people')...
sebab ko je la paham lawak bengong aku...
walopun ko wat2 paham.. lantak ah... tak kesah...
sebab ko je la paham apekejadah insan aku ni...(plus minus 15 tahun beb dah kenal.. tak paham2 gak.. memang nak kene sepak lelaju nih...)

ko la penyimpan utama rahsia teragung aku... wawawa..(aku punye new story takdak ending lagi weh... ko willing ke nak tunggu sampai ending dia...)
ngan ko gak la, accident sesama...(depan umah aku tuh weh... yang orang tu masuk lam parit tuh.. gila ahh beliau...)
ngan ko gak la, aku ngan kmel main 'truth or dare'..(gila ahh kau... hahaha... 3 confession tuh... time tu aktiviti ni kita tak bagi nama lagi...)
ngan ko gak la, aku ngan kmel tak pasal2 jadi 'charmed'... (dah kena banned kot kat msia...)
ngan ko gak la, aku bergosip-gosipan...
ngan ko gak la, aku mengutuk-ngutukan...(dah takde dah kan aktiviti ni... dah insaf rasanye...)
pelbagai jenis konflik telah kita hadapi bersama... cewah ayat.. giler ahh..
and...
banyak lagi kot aktiviti menarik bersama.. takkan nak list sume...

tapi kan..
pehni kan...
ko nak kawen dah kan...*apsal aku letak gamba wedding yang ni.. style wedding ni sesuai ngan ko kot... lalala~ memain je r...

pastu kan...
komitmen ko of coz banyak la kan....
dah takdak tempat aku nak jadi bullet train....
dah takdak tempat aku jadi gila...
huuuuu~

where can i find another? (eceh...)
sila nyanyi lagu "Dimana Kan Ku Cari Ganti by P Ramlee"
mane nak cari yang sama cam ko kan... orang yang kita jumpa sekarang takkan sama cam orang yang kita dah penah jumpa... (ape aku mengarut ni...)

pastu kan...cam la ko taktau...
adik beradik aku kan ala-ala PARAMORE...
tengok nih... * prasan gila..sila muntah..mane de pompuan selain aku beb...aku takdak adik perempuan, aku takdak kakak perempuan (ade ke kakak tu lelaki?..) aku la si anak perempuan tunggal (bukan tanggang..giler la. mintak dijauhkan...jadi batu kang.. )
so, sape la lagi nak share segala gosip la bagai selain ko beb yang dah kenal lame dari kecik...
ko la yang berfungsi sebagai adik-beradik pompuan aku yang tak official dan tak diiktiraf oleh undang-undang Malaysia...

aku harap kan..
tetiba aku akan ada long lost sister...
bleh ganti ko pas ko kawin...
hahahahahahahaha..

p/s: aku tak suke nak tulis or gitau orang camni "aku syg kau (as a bestfriend la weh), kaulah friend foreverku, aku rindu kau ataupun ayat yang sewaktu dengannye" * gedix r weh... ngehehehehe... tapi anggap la aku penah ckp camtu... walopun aku tak penah cakap... aku memang tak reti nak tunjuk kalo aku sayang kat orang...bese la.. like father like daughter....mewarisi keegoan ayah aku gak... hahahaha

5 comments:

I ♥ Apple said...

uiks...hukhuk...ase terharu sgt2 bace entri nih..x sgka ko pn mghargai aku mcm aku hargai ko..adk bradik ko mcm paramore..ak plak adk bradik dh tue2, kpale x same mcm kte..aku pun syg kt ko gak babe...
tp.....ase kelakar lak ble ko igtkn blk sal kte eksiden tuh..ye r..time tuh kn aku mngamuk mcm org ilang akal kt dak laki tuh..hikhik..syg ko..syg ko..syg ko...THANKS!!!

Aoi@riena said...

uuuuuu... aku tak reti beb nak reply "aku syg ko balik"... anggap je la aku ade cakap.padahal dah de tulis dah pun.hahaha.kt adik bradik ngn mak aku pun aku tak penah cakap gitu...ngahahaha...ego ego ego...bese la kt umah xde influence pompuan selain mak aku..influence lelaki je byk..lelaki takdenye luah hati terang2.. so aku terikut perangai cam tu gak r... walopun aku sayang sume org yg aku sayang tu..*perlu ke gitau..segan kot*.. ape aku cakap ni... lantak ah...
adik bradik aku pun sume dah 30-AN beb... dah la SEMUA LELAKI...bleh ke masuk ngan GADIS 20-AN cam aku ni.. ecehhhhh.. hahaha...dengan itu aku memerlukan rakan sebaya seperti ko untuk memahami isi hatiku... wah wah wah.. gedix nye aku rase...hahaha... sekian trimas... gi pangkor tu.. jadik r beb... aku nk tolong carikan pakej pun x reti... hehehe.. kalu jumpe yg best aku inform le... sekian....kalu nk aku bebel kat ko.. sampai esok tak abes weh..

p/s: jgn sangke dalam ati aku takde taman.. hahahaha..

I ♥ Apple said...

haha..sengal..t'guling2 ak bace..

Anonymous said...

btol tu kalo sesorg tu da kwen kwn2 die pon da x pk..well idop mmg cmni..
xkn ade bnde yg berkekalan..so get ready la hehe..peace! *bucyit*

Aoi@riena said...

anonymous --> eh sapo nih.? hehe... bese la.. memasing akan ade hidup sndiri gak nanti..
peace..!

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...