28/10/2010

:: Regret No More ::

Perkara yang tak pernah kita terpikir

---> then, something happened.. yang menyebabkan kita baru sedar dengan perkara tu

---> then, kita regret


---> so, sepatutnya, kita tak perlu nak regret sebab if that 'something' doesn't happen, we'll never realize on that matter sampai bila-bila


---> well, that's how we learn from the life we've gone through.



citer sebenar is

---> Apsal la aku tak pernah terpikir nak wat question lam past final paper 2005 punye hah..!!!! Arghhh shit... kan dah terKORBAN one question dengan jayanya.. 10 MARKS beb..! dah la yang lain pun cam hampagas je.....!


blogger-emoticon.blogspot.com

Tapi...tak perlu regret la kan beb..,! unless pernah terpikir that matter but then, kita wat dek. then something tak best happen... so, yang tu memang sangat la patut di'regret'kan...

4 comments:

YOUsoF said...

belajar sesuatu drpd 'pengorbanan' tu okeh!

Aoi@riena said...

yes.. i will.. thanks.. :)

aisyah bet ^^ said...

i slalu t'pikir nk bc something tu,tp xterbaca. tuptup keluar time exam. memang mnyesal sgt2. =_=
moral of the story, baca habis semua benda and habiskan past year! insyaAllah takkan regret.hee

Aoi@riena said...

tu la.. slalu camtu... nak bace sume plus nak wat past year slalunye tak sempat kot... hehe... pandai2 bajet sndiri ape yg kuar...

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...