10/10/2010

Ahhh.!!. aku takleh fokus

distraction... distraction...distraction...!!!!
Kenape la time aku study... susah sangat nak keep on focus...
lepas 5 minit fokus pastu otak melayang-layang pikir bende lain...
ape nak wat esok.. ape nak wat seminggu lagi.. ape nak wat sebulan lagi...
ape nak wat so that aku bleh rase hepi sepanjang hidup ni... takleh blah..pikir untuk masa depan kot..
tapi malangnye, tak banyak bende aku bleh wat... and aku taktau ape yang aku cari dlm hidup..cewahhh.. ngahahaha.. lagi skali takleh blah..

kat sini aku suke berangan la...sebab ape? sebab B.O.S.A.N ok!!
aku rase nak balik umah ahhh...
too much thinking..!!!

Argghhh..!!! tolong la benti dari berangan...!!!
jeles ah ngan member2 aku ni... bace note perghhhh.. cam nak tembus notes... gempa bumi 10 skala Richter pun bleh tak sedar kot..
ni la kalau member2 sume gile study...
camne la korang bleh fokus gile-gile hahhhh????
Arghhhh tensennnnnye aku..!!!

2 comments:

ello said...

mle2 nk fokus gle2 study, kna de smngt nk study 2 dlu.. caranya- g study ngan kwn2 yg rjin2 n pndai..

sure tensen gle n nk study gak..

pas2 nk fokus btul2.. kna wt buang bnda2 yg leh distract kte dlu.. cth- alihkn dari pndangan makanan, laptop kalo bleh simpan, mjlh dll.

pas2 mgkin bleh tkar suasana tmpt blja. kalo slalu bljar kt blik, cbe bljar kt libry plak.

set goal tuk ari ni.. cth- ari ni nak abiskn 1chapter..

cra2 cni insyallah dpt m'bantu kot.. insyallah.. pastikan ckup tdo tp x tlalu knyang time study ye~ kang ngntok pula

Aoi said...

wahhh... tenkiu 4 the advice...
tu la.. tngah cari smangat nk study ni.. tak dtg2...hehe

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...