10/05/2012

kerja tanpa motif 1

kejadian berlaku semalam,
aku buka notes,
konon study ada test,
aku baca,
aku tak paham,
aku baca lagi,
aku tak paham lagi,
aku buat-buat paham,
hilang fokus,
tutup notes,
bukak powerpoint,
konon nak prepare slide presentation,
....................
tade idea,
hanya bunyi cengkerik yang kedengaran,
aku tutup powerpoint,
aku pegi kedai bakery,
aku beli tiramisu coffee cake rm25++,
besday aku? bukan.
besday hosmate aku? bukan.
besday jiran sebelah rumah? apetah lagi.
motif sebenar? 
saje aku nak melantak sorang2. 
half of the cake dah selamat menuju ke sel2 dalam badan. ade lagi another half dalam fridge.
: /
WTC! (what the chickenn~!!!)
kadang-kadang aku suka buat keje tanpa motif yang rational.. *sigh

p/s: housemate aku maybe ingat ada orang bagi aku kek ni... lalalalala~


4 comments:

silverlocket said...

Haha. Comel je. Takpa, cakap ada secret admire bg kek.

VanillaKrimSoda said...

mmg rasa nak ckp cmtu kalau diorg tanye... ehehe! =P

BP Boy said...

hahaha situasi 'tak jadi stadi' & 'nak wat something tp sebok mengunyah je' memang selalu berlaku kat saye!!
haha set siket~~

VanillaKrimSoda said...

BP Boy--> sett.. mmg sering berlaku kpd pengunyah yg tegar...

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...