30/05/2011

berlari2 anak untuk mengejarnye


Best jadi baby

semalam tido

hari ni tido

esok pun tido

pagi petang siang malam

aku tido


takyah pikir esok kena pi keje tanpa gaji

takyah pikir pasni aku kena siapkan research

takyah pikir pasni aku kena masuk class balik

takyah pikir kena kejar banyak benda yang bernama 'something' yang aku tak terkejar

takyah susah-susah kena berlari-lari untuk mengejar 'something' yang banyak itu

takyah risau sedih frustrated bila aku tak dapat nak kejar most of that 'something'

takyah susah hati bila aku tau most of that 'something' takbleh dirungkai dengan kata-kata


dan

takyah pikir kena beli laptop baru sebab laptop ni dah nak rosak tapi financial memang tak cukup la nak beli laptop baru itu.....!!
ahh!! demmm....!!!!



4 comments:

shark said...

hihihii..betul3.. syok sungguh kalau jadi baby ;D

Aoi@riena said...

shark--->
yezzz.. mmg sgt betul... ;)

shark said...

tapi lama2 baby membesar jugak. hehehee

Aoi@riena said...

haha btul2..dan beliau pun akan bkate kpd baby yg lain pule..

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...