18/12/2010

My Life Would Suck Without Them


Bila aku rasa semua orang ada apa yang aku takde…
Tapi…
Ada perkara yang aku ade tapi diorang semua takde…
Yang buat aku rasa aku pun special…
Antaranya...

Sebab aku ada diorang ni hah !

Bawah ni hah !

Diorang ni lah !


Bajet masing2 buat muka ayu seayu mungkin (ohh ni time raye mmg la suma bajet ayu)~ truthfully mereka taklah seayu ini malahan mereka adalah bekas otai ala-ala mafia (a.k.a geng mafia yang dah insaf jadi pompuan melayu terakhir.. Alhamdullilah..)..masing-masing jugak buat muka gedix, truthfully mereka adalah lebih gedix lagi... ngeheh...

Diorang ni bukan manusia biasa...
Bukan jugak alien mahupun warga asing dari Nepal, Bangladesh atau Zimbabwe…
Tapi…Diorang adalah warganegara Malaysia yang sah…
Yang bersama-sama dengan aku meredah badai, mengharungi lautan api, mendaki bukit bukau yang penuh konflik sejak tadika



It's amazing how 2 introverts and 2 extroverts can get together and then compatible wt each other,~ sampai hari ni, and aku harap sampai our last breath...
Even though we have different desires to be fulfilled in life
and we are getting farther apart.
But, suprisingly, our friendship is getting closer,
They are IRREPLACEABLE...


(betul la orang cakap, termasuk la aku – it’s better for a group of best friends to live apart from each other, so that, makin hari makin saying, reason nya, lu pikir la sendiri )


My life would suck without them…Thanks God for bringing them into my life. (fuhhh~ ayat touching)


p/s:

TRON LEGACY
Best + kreatif gilerrr.. tak la giler sangat tapi gile la jugak…
Ntah sape punye idea la buat citer camni..
Thumbs up..! suma yang tengok movie ni kena tipu.. yeahh..! tahniah..!






4 comments:

Shafiq Rosli said...

Ble ko g tgk cter Tron?
aku bce kt tenet rmai ckp x best..huhu

Aoi@riena said...

jumaat ari tu...
ntah.. mula2 cam tak best. pehtu..ok je.. xla best sgt tp citer tu cam kreatif gile... sbb kreatif tu la aku rase best.. hehe..

I ♥ Apple said...

wow...terharu aku jon..
tp yg kt belakang tuh aku ker???

Aoi@riena said...

aah la jon... ko r.. ade lg satu pic nampak la sket muke ko tp ntah xtau dah pi mane pic tu.. ni je yg ade... hehe..

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...