10/12/2010

I dah turun pangkat la... lalala~ @ bury the castle :(


bismillah... (gaya cik ungu.. pinjam sat.. ari ni je.. )

Setelah membelek2 result exam…

Dengan dukacitanya I memaklumkan bahawa

“I tak dapat dean’s list dah…” as I’m expected…
ahahahaaha… (bleh plak gelak)
(ceeh.. bajet agak hot la wat statement ni)


Tapi adalah membanggakan bila takde sebutir pun air mata yang mengalir dan mencurah dengan deras mahupun renyai-renyai. (statement gedix)

adakah keadaan ini normal dan membawa maksud "aku dah kurang beremosi tak macam dulu. makanya, ini adalah satu anjakan paradigma"
ataupun sebenarnya
keadaan ini adalah tak normal dan membawa maksud, esok lusa, bangun pagi esok, lusa or di satu hari yang akan mendatang, tetiba emotional break down terus mendung menguasai diri dengan hujan lebat melanda tanpa henti-henti..
.

Tapi..
nak wat camna, takde rezeki kan,

bukan nye aku tak study, study cam bese je,

tapi takde rezeki kan, redha je la kan,

lalala~

(percubaan untuk me'redha''kan diri)


sem depan, depan n depan lagi~ go go chayo’ .. once dah jatuh, should bounce higher than before…!

(walaupun chance untuk anugerah naib canselor dah terbang.. huhu~ jangan ulang baca ayat ni~ sangat sedih),


Yang mengecewakan ialah

Kepada semua yang mengharap aku dapat DL (cewah~ ayat takleh blah… jangan vomit…)

seriously kepada beberapa orang yang pernah cakap directly… that they count on me…

Sorry, I disappoint you guyz…! don't count on me anymore (ecehh~ )

Takleh pikir lebih2, nanti emo..

bye.(nak pegi bertapa 10 hari 10 malam untuk meredhakan apa yang telah terjadi dan JANGAN DENGAR LAGU EMO SELAMA 10 hari 10 malam ni)

wasalam..

15 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

kamu tetap yang terbaik laaaahhh rina!!

cik ungu said...

pinjam??ape pinjam2??sewa x bayarr!

gila cerdik uuuuuuuuuuuuuuuu..straight DL rupenye slame nehhhhhhhhh..bapakkkk hebattttttt..~ congrats ye cik puannn~


nway, kalu stakat jatuh pointer 0.0001, xyah gedik wat entri keciwa ni oii!!!hakkedushh!!

kalau tuan bijak bistari, binatang ape keris di kaki??

zarith said...

its okay. next sem study hard okay :)

Shafiq Rosli said...

Geng2 ko ade yg dpt dean list x?

zuhanismohamed said...

ia sgt mengejutkan..
hmm..xpelah rina..
next sem try lebih gigih eh..
sy pun result teruk juga..huhu

Aoi@riena said...

Anis--->
tenkiu anis (^_^)... huhu.. tharu pulak ase di hati....

Aoi@riena said...

Cik ungu --->

Sewa? I dah bayar la yunk 3 bulan pnye… lupe ke.. mane ntah u campak duet tu…hish..

Cerdik? Ish hukhuk..…Jgn la puji begitu.. malu i… ahaks…gedix…u pun ape kurang kan… jgn igt I taktau.. sudah gaharu cendana pula (xde kaitan)…

Cik markonah sayunk… jatuh banyak la yunk oi… 0.4 kot.. maka wajib wat entry kuciwa sebegini rupa. Kesedihan perlu dikongsi bersama …

Jawapan hamba = binatang yang berkaki keris… (lawak tak lawak tak? Haish… tak lawak la I rase… I LOSE MY SENSE OF HUMOR… tulun2…)

p/s: bile u nak belanja I secret recipe? Hati I tengah lara ni… belanja la belanja la… :(

Aoi@riena said...

Zarith --->
Tenkiu (^_^)..
Okeh… akan berusaha lebih gigih.. cewah~

*wahai semangat, sila datang...

Aoi@riena said...

Shafiq--->
Ntah la aku xtau.. x tanye pun...selalunye, kitorg tak tanye pun antara kitorg.. memasing wat dek...heheh..

Aoi@riena said...

Zuhan --->
Mmg mengejutkan I jugak… ecehh.. tapi dah expect dari dulu… siap terbayang2 dah… maka, tak terkejut sgt la…

Shafiq Rosli said...

xpe rina,jgn risau la..
mcm anis kate kt atas tu,ko tetap yg trbaek..hee

Aoi@riena said...

Shafiq--->

tenkiu (^_^)
terharu lagi..hukhuk...

terbaek r korang...!

cik ungu said...

halahh..jatuh 0.4 je ponn. i jatow lebeh kurg tu la jugak, rilek je.bergaya mcm biasa je.siap leh wat kerinting2 bulu hidung agik.


hmm?~ binatang yg kakinye tertikam keris kot.ntahla..my SENSE OF TUMOR pun dah hilang..(haa..yg tumor ni mesti lawak!ken?kenn.?miahahah)DUH~


asemen, i nak blanje la 'resipi rahsia' tu, tp dah dorang rahsiakan lak kedai dorg kat mane.xdpt aa nak blanje..yeayyy!~

Aoi@riena said...

cik ungu --->

ngehehe...

hampes sungguh alasan u. ok la, i nk pi makan kenny rogers plak sorg2. huh...bye..

baincardin said...

Demam HDR dah kembali! jom rilex layan....^_^

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...