18/11/2010

:: kepada yang bergelar awek ::

Bukan le nak blame sume awek2 orang..
tapi kan..kekadang kan... bukan le kekadang.. tapi kan..
ada la something yang aku rasa not appropriate yang awek2 orang ni buat, lakukan dan melakukan...banyak sebenarnya..
tapi aku tak la sentuh suma bende..

dear awek orang,
straight to the point, jangan le buat pakwe korang cam korang punye sorang je ye...ish~ emo ni emo~ ishhh~
pakwe korang pun ade gak femeli...
diorang ade gak mak ayah...
diorang ade gak adek bradek...
diorang ade gak anak2 sedara...
diorang ade gak member2...
diorang ade gak sedara mara...
diorang bukan stakat ade korang sorang je ye...
harap2 paham ye...
consider2 la sket ye...

harap korang tak la asyik suh diorang report every single thing yang diorang buat tiap hari kat korang...uiiihh annoying tul..~ except la diorang sendiri yang willing nak report semua benda...
harap korang takde la asyik calling2 diorang or suh diorang calling korang every 5 minit..
diorang ade gak life sendiri ye....
bagi le diorang hidup bebas sket ye..
itu je la ye...


kepada awek2 yang TAK buat perkara-perkara seperti di atas.. TAHNIAH..! anda berpotensi besar untuk disayangi oleh mak ayah + adek bradek + anak2 sedara + member2 dan keseluruhan ahli keluarga pakwe anda.

yang benar,
i selaku adik kepada pakwe salah sorang daripada korang~
ahaks~

sekian trimas.. peaceee..!






2 comments:

shafinas rinoa said...

setuju rina!!from the bottom of my heart, to all gf's..pls consider this

Aoi@riena said...

waa. ade supporter.. o yeahh! trimas k. intan~

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...