22/10/2010

Pura-pura cam kura-kura


Aku... sangat la pandai berpura-pura... salah satu buktinye.. bile orang msg tanye:

"dah banyak study? structure hafal semua?"

Maka, dengan professionalnya, aku jawab

"Rasanye tak hafal sume. Yang simple-simple je kot. Tapi kene familiarize structure-structure tu ikut group. Nak familiarize kan tu kene gigih n bertabah. Pastu hafal plants ikut group." advice takleh blah. nampak macam wow hebatnye beliau (aku) ni..

Pandai la sangat aku berkata-kata dengan berhemahnya. bajet rilex, tenang tanpa kegelisahan.
Padahal aku sendiri bukak past final paper...

ni hah!!! hambik ko..!!!
*klik untuk tumbesaran sekiranya tak cukup beso*
geram tol aku..!

apekah sume ni??????

15 lg?? cipanzi larrrr...

Bo**** gile soklan. Terkejut cam beruk ok..!!!! Nak MEMBUNUH ke hape hahhhh???

sekian trimas.

mood :

blogger-emoticon.blogspot.com

6 comments:

Shafiq said...

tu la psl..
soalan membunuh kot..huhu

Aoi@riena said...

bukan je mbunuh.. bleh mbuatkan orang commit suicide... hahha

shafinas rinoa said...

okay bila tgk entry ni lagi cuak dgn paper ni...aaaaaaa~

Aoi@riena said...

kak intan -> hehehhe... rilex2.. jgn gitu.. hehe

zuhanismohamed said...

takot woh..isk

Aoi@riena said...

zuhan -> mmg.. sgt mNAKOTkan.. huuu~

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...