19/10/2010

maybe sebab aku 'jual ikan'...

this pic (my new banner) telah membuktikan sesuatu, iaitu,


aku member yang paling "jual ikan" (selfish la weh)
dats wai la
this 'pentingkan-diri' girl is blurring and cropping her friends pic, making them out of focus. pehtu letak jadi banner.
banyak lagi kes yang membuktikan
aku memang penting diri tahap tak dapat dibendung
maybe sebab tu la

time aku ada, diorang senyap, sorang pun tak mengeluarkan sebarang bunyi dan sebarang cerita2 untuk digelak ketawakan, if ada pun, rasa macam org gila aku gelak sorang....time aku takdak, hohahoha diorang gelak dan berketawa riang. siyes..aku sungguh terasa dengan keadaan ini yang dh jadi byk kali. if its only once or twice, takdak la aku kisah.

time study blogger-emoticon.blogspot.comweek yang diselubungi mood sengal-sengal gila dan sewel2 blogger-emoticon.blogspot.comditambah pula hormon serotonin & melatonin & estrogen yang tak seimbang macam sekarang ni, benda2 camni la yang aku duk pikir...ahhhh!!!!!tak perlu kot rasa camtu. bende kecik je ..bengong tension gila !!!


ok sekian.

14 comments:

Notami said...

laa..awat lagu tu? =)

fadhli said...

chill ok :)

Aoi@riena said...

notami -> hehe.. xde pape.. mood tgh bengong2 sket.. sume jadi tak betol..

Aoi@riena said...

fadhli -> ok2.. chill ! chill ! chilli padi ;)

Shafiq said...

chill2..
jgn stress2 k..

Aoi@riena said...

shafiq-> gile la.. sekali bedebush ko bg komen.. gile rajin ko bace entry dulu2... memalukan aku tol.. senyap2 sudah ok...?

Shafiq said...

hehe..
aku ske bce blog org tp mls nk update blog sndiri..
jgn risau la..
truskan menulis k..hee

Aoi@riena said...

haha.. ok2. tp citer2 sini xyah bwk kuar... syp2 suda... ;P

Notami said...

laa..awatnye mood tgh x baek? xpe..meh notami hiburkan.. =)

Aoi@riena said...

notami-> ok dah.. nk hiburkn camne tu? nak nyanyi lagu ke? bleh2.. hehe

cik ungu said...

its ok..its ur blog, n its not a sin to make urself outstanding in ur own blog kan..kalau nak diorangnya gamba besar2 highlighted, suh dorang letak gamba dorg banyak2 kat blog sndiri..small matter. so childish kalau sbb ni pun dorang ignore kamu. teett...~

Aoi@riena said...

cik ungu -> thanx cik ungu.. diorg takdak blog sbenanye.. hehehhe.. mayb sumtimes i'm too sensitive gak kot... =P

cik ungu said...

dorg xde blog pastu nak gamba mereka banyak2 kat blog kamu?ngehh..meh sini suh dorang bagi gamba kat saye,bia sy letak besa2 dlm blog saye.huu..~

ekhh..apsal aku emo niee??agh~

Aoi@riena said...

blog ni pun diorg taktau sbenanye.. kehehehe.. asenye diorg ignore sy sbb len kot.. xde kaitan ngan gambo ni.. heheheh.. sori cik ungu.. kerna membuatkan kamu begitu emo di hari yang indah ini... ;)
peace..!

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...