12/11/2010

:: taktau la tajuk apa ni ::

Adushhh...
Baru nak bersukaria di hari raya
Baru je tadi rasa nak melompat sekaligus menjerit kegirangan depan exam hall lepas habis last paper...
tapi tak buat la.. jatuh saham kang...
Baru je tadi rasa hati keriangan nak balik ke kampung halaman yang dah macam 5 tahun tak balik.
baru je tadi bajet aku la paling awal sampai rumah ibuku tercinta.
Tetiba ....
mesej sampai....
yang berbunyi seperti berikut:

"~?????????????~" (bukan mesej sebenar)





Alahhhhhhhh....
pulak dahhhhhhh~
sekali suma plan habis tunggang langgang. plan nak balik paling awal, plan nak gi bercuti dan plan nak gi meronggeng bersama sahabat handai, cewah~

P/s: ape aku merepek?

2 comments:

zuhanismohamed said...

kenapa dengan plan?xjadi ke.. plan saya cuti2 malaysia dengan dorang pun xjadi putus di tengah jalan juga..he he

Aoi@riena said...

hehe.. ura-uranye camgitu la.. x jadi kot... ade dengar gak citer korg tpaksa cncel plan..kat fb..status ain.. cewah. tau aje.cam stalker korg plak..heheh.
takpe.. ada hikmah di sebaliknya kot.. huu~

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...