03/08/2010

:: sinis giler ::

bunyi tu sinis ok...
kalau setakat sekali due tak la aku rase camtu...
tapi kalau dah setiap hari...
memang teranggap bunyi itu adalah tak best la kan..
sesape pun akan rase camtu kot...
ari ni berbunyi lg..
dan semakin meng'irritating'kan..
dan aku terus meng'pretending'kan diri seakan2 tak terase pape..


"Ya Allah ya Tuhanku..
berikan la aku kekuatan yang luar biasa untuk aku terus bertahan dengan kehidupan kat sini, dengan karenah manusia kat dunia ni... hanya kepada Engkau la aku mengharapkan kekuatan ini ada padaku...
amin...."

aku takut one day...
one..
'fine'...
day...
beliau akan menerima se'das' atau ber'das-das'
bukan tembakan..
tapi 'sound direct' ..
officially daripada aku...

2 comments:

Liliyuli said...

cakap baik-baiklah ngan dia yg awak tak suka dia ckp mcm tu lagi.. mesti ada penyelesaian..

Miyuki Aoi said...

akan cube kumpul kekuatan n keberanian utk ckp camtu... huu~

tapi stakat ni rase tak sampai ati takut die kecik ati walopun ckp bebaik..sbb dh kenal die cmne..

tapi takut jugak one day tlepas cakap secara tak baek..
huhu~ dilemma...

tenkiu... (^_^)

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...