04/07/2010

JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR



Wuhuuuu...!
ade lagik giveaway...
nak join jugak....
ni dia...
Give away Rusia & Mesir...
before 31 Julai 2010 (12.00 PM)...


10 hadiah misteri dari Rusia & Mesir menanti untuk semua yang berminat nak join…
Boleh pilih sama ada nak hadiah dari Rusia atau Mesir SAHAJA tak boleh pilih dua2.
Edisi terhad!
(5 hadiah dari Rusia & 5 hadiah dari Mesir)

Syarat2nye...

Jadi follower blog ni.. bukti penyertaan.. ----> DONE

Buat simple entry berkenaan giveaway kami ni yang bertajuk : JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR ----> DONE

Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry ni ----> DONE

Hebah-hebahkan Give Away ini kepada rakan-rakan anda ----> "kawan2 jom join.. hehe " ..okeh... DONE

Tinggalkan link entry anda di bahagian komen entry ni untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway dari mereka. ----> pas publish entry ni...

Komen anda mestilah berbunyi "Hye! Saya telah menyertai Jom Join Give Away Rusia & Mesir. Saya sertakan link entry ini (link entry anda) sebagai bukti penyertaan. Jika saya bertuah saya nak hadiah dari (RUSIA @ MESIR ) sebagai hadiah.TQ! (^^,)



2 comments:

.: Keyri + Atiqah:. said...

Hye dear! tQ sbb join Give Away Rusia & Mesir. Tnggu keputusan hujung bln Julai nie k. Semoga berjaya! (^^,)v

Miyuki Aoi said...

ur welcome.. ;)

ai klik yu.. yu klik ai... meh la klik sini...